Missie

Media In Motion is uw partner die elke visuele uitdaging aangaat.

"Van tekst naar beeld"

 • Productfoto

  Bij Media In Motion zetten we graag objecten in de spotlights voor haarscherpe foto's waarbij uw objecten stralen.

  Wij denken graag met je mee. Heb je specifieke vragen? Wil je foto's laten maken voor je website of webshop? Of misschien juist voor een magazine, brochure of catalogus? Een productfoto is veel meer dan snel even een foto maken van een product. Mensen moeten een goed beeld van uw product krijgen.

 • Productfilm

  Media In Motion produceert fascinerende, mooie en unieke productfilms voor al uw kanalen. We gaan steeds een stapje verder om uw product nog verleidelijker in beeld te brengen. Video is bij uitstek het medium om een verhaal te vertellen en om je product waarden mee te geven. De consument kijkt niet alleen liever naar een video, de inhoud blijft ook langer hangen.

 • Bedrijfsfilm

  Een bedrijfsfilm is de manier om uw onderneming in de kijker te zetten bij (nieuwe) klanten. Tegelijkertijd zit er altijd een gedachte en een filosofie achter een bedrijf, gewoon bedacht door mensen. Het is alleen niet altijd even makkelijk om de identiteit van een bedrijf over te brengen op de klant. Met een video kan dit gelukkig heel gemakkelijk. Een bedrijfsfilm biedt het volledige pakket aan prikkels om kijkers – mogelijke klanten dus – te verleiden, informeren en instrueren. 

 • Social Media Video

  Er zijn veel lijstjes over video voor 2021. Maar wist u dat ongeveer 74 procent van de content op sociale media-kanalen uit video bestaat? Waarom het zo populair is? Met name door de persoonlijke benadering en het gevoel echt contact te hebben. Een andere reden waarom video zo goed werkt, is de betere zichtbaarheid. Video wordt dan ook door de social media platforms gestimuleerd.

 • Social Media Marketing

  We leven en beleven online, we brengen steeds meer tijd door op onze laptop of smartphone. Dat doen we niet lang achter elkaar, maar dat zijn telkens momenten. De content moet dus snel de aandacht pakken. Advertenties van maximaal zes seconden zijn helemaal zo gek nog niet. Ondernemers die videomarketing gebruiken groeien 49% sneller in omzet.

 • Videoproductie op maat

  Welke boodschap of product wilt u in de kijker zetten? Met welk doel maken wij straks uw video op maat? Met deze vragen beginnen we samen aan een brainstormsessie. Samen bepalen we welk soort video het meest geschikt is om zo duidelijk en effectief mogelijk uw boodschap of product in de kijker te zetten. Video is altijd en overal.

  Tot kijk!